«Έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι λόγω θρόμβωσης που έπαθε»

O Γιώργος Δασκαλάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος δίνει γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα… Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς… Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!!
Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Σε πρόσφατη ανάρτηση που είχε κάνει, ο τραγουδιστής έκανε γνωστό στο κοινό του ότι η υγεία του υποτροπίασε. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μία θρόμβωση που εμφανίστηκε στο πόδι του τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης, που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμα και τουαλέτα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, δήλωσε πως εναλλάσσεται συνεχώς και εκεί που είναι δυνατός και αισιόδοξος, ξαφνικά «πέφτει» και νομίζει ότι θα χάσει τη μάχη.

«Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Γιώργος σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει από κάτω και μου λέει “θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ», σημείωσε κλείνοντας.

Πηγή: pagenews.gr