Ο Γιώργος Δασκαλάκης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε κλινική στη Ρόδο. Έτσι, έχουμε ένα ακόμα άσχημο νέο για ανθρώπους της showbiz μετά τα νέα που μαθεύτηκαν για τον πατέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Να διευκρινίσουμε ότι ο τραγουδιστής δεν πάσχει από κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση όσα γράφει η φίλη του, Ελένη Λυμπέρη, στο προφίλ της στο Facebook, ο ίδιος έχει υποβληθεί ήδη σε αρκετά χειρουργεία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία και κάνει ακόμα ένα.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε γνωστοποιήσει μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, πριν από μερικές ημέρες, ότι βρίσκεται στην κλινική, ωστόσο τώρα η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή.

Γιώργος Δασκαλάκης: Τι είχε αναρτήσει ο ίδιος

Γιώργος Δασκαλάκης: Τι είχε αναρτήσει ο ίδιος

Η Ελένη Λυμπέρη έγραψε: «Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!»

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ίδιος στο παρελθόν έχει σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια. «Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του!!! Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ.

Εγώ θα καταγράφω τα ονόματά σας το τηλέφωνό σας και θα δοθούν σε ένα φάκελο όλα τα λεφτά μαζί έτσι κάποια στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί σας για να σας ευχαριστήσει με υπογραφή δική σας και τη δική μου πάμε λοιπόν να του δείξουμε την αγάπη μας όλοι μαζί!!!”, έγραψε η Ελένη Λυμπέρη στον λογαριασμό της στο Facebook.

Γιώργος Δασκαλάκης: Δείτε την ανάρτηση για τον τραγουδιστή

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr