Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το περασμένο Σάββατο οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για να νοσηλευτεί.  Αρχικά μπήκε σε Μονάδα Αυξμένης Φροντρίδας, αλλά σήμερα πάρθηκε η απόφαση να μπει άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μεταφορά του στη ΜΕΘ κρίθηκε απαραίτητη γιατί ενώ όλες τις μέρες που είναι στο νοσοκομείο, όλη την ημέρα ήταν καλά, τα βράδια ανέβαζε πυρετό έως και 39. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός έχει συμπτώματα και υψηλό πυρετό, αλλά δεν είναι διασωληνωμένος. Απλά οι γιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας τους θεώρησαν καλύτερο να μπει σε ΜΕΘ, αφού εκεί μπορεί να έχει καλύτερη παροχή οξυγόνου.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο υπουργός είχε αποκαλύψει ότι θα μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr