Ο Γιάννης Μελάς Βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας με δήλωσή του στο pagenews.gr αναφέρθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Μελάς Βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας με δήλωσή του στο pagenews.gr αναφέρθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η δήλωση

Σήμερα ξαναβρισκόμαστε με τους συναγωνιστές μας από ολόκληρη την Ελλάδα μετά από καιρό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλο το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό μας, να δούμε τι πετύχαμε από τη «Συμφωνία Αλήθειας» που κάναμε με τους Έλληνες το 2019 και να δούμε τι έχουμε ακόμα να κάνουμε, παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε σε διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιείται σε μια κοινωνικά δύσκολη εποχή, λόγω των επιπτώσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όμως κοιτάμε την κοινωνία στα μάτια και με γενναίες παρεμβάσεις, όπως αυτές που ανακοίνωσε εχθές ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κρατάμε όρθια την ελληνική οικογένεια, τη μεσαία τάξη, τις επιχειρήσεις και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Γι αυτό το μήνυμα του 14ου Συνεδρίου μας είναι «Δίπλα σε κάθε πολίτη»

Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην διοργάνωση, έχουμε όλα τα ψηφιακά εργαλεία που επιβάλλεται να έχει στην εποχή μας ένα σύγχρονο κόμμα στις εργασίες του συνεδρίου του. Καλή επιτυχία στις εργασίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr