Ήρθε αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και έπαρση, στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, που εδρεύει στο Καβουσι, δώρισε 3 ολοκαίνουργιους ταμπουράδες, και μια ασκομαντούρα, στο σχολείο που διαπλάθει τους αυριανούς μουσικούς και αποχώρησε αθόρυβα, με την υπόσχεση πως θα ξαναγυρίσει.

Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου, κυρία Μαριάννα Χαίτα, μέσα από τον ιστότοπο του σχολείου, έγραψε τις ευχαριστίες της για τον καταξιωμένο Λασιθιώτη καλλιτέχνη σύμφωνα με το neakriti.gr

Ήρθε αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και έπαρση, στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, που εδρεύει στο Καβουσι, δώρισε 3 ολοκαίνουργιους ταμπουράδες, και μια ασκομαντούρα, στο σχολείο που διαπλάθει τους αυριανούς μουσικούς και αποχώρησε αθόρυβα, με την υπόσχεση πως θα ξαναγυρίσει.

Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου Μαριάννα Χαίτα, μέσα από τον ιστότοπο του σχολείου, έγραψε τις ευχαριστίες της για τον καταξιωμένο Λασιθιώτη καλλιτέχνη που όπως όλοι καταλάβατε ήταν ο Γιάννης Χαρούλης. Ο δικός μας Γιάννης Χαρούλης που αγόρασε αυτά τα 4 μουσικά όργανα για τα παιδιά με χρήματα που έβγαλε από το λάδι που πούλησε, μαζεύοντας μόνος του με την οικογένεια του τις ελιές του στο χωριό του!

«Όταν ξαφνικά λαμβάνεις χθες το πρωί τηλεφώνημα από δύο συνεργάτιδες του Γιάννη Χαρουλη, που σε ρωτούν τι μουσικά όργανα θα θέλαμε να μας φέρει ο ίδιος προσωπικά και τους λες 3 ταμπουράδες και μια ασκομαντούρα και σήμερα το πρωί τα έχει ήδη αγοράσει… Αλλά με τα χρήματα που έβγαλε από το λάδι του, ραβδίζοντας τις ελιές με την γλυκύτατη Κατερίνα!

Και ξαφνικά βλέπεις και μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας, μεταφέροντας τα 4 αυτά μουσικά όργανα, δύο φωτεινά και χαρούμενα χαμόγελα, δύο εγκάρδιες χειραψίες, μάτια ζωντανά και γεμάτα χαρά, πείτε μου, πώς γίνεται να μην τρελαθούν και τα κοπέλια μας και όλοι εμείς στο Μουσικό Γυμνάσιο!

Μεγάλη η χαρά και η τιμή να υποδεχτούμε σήμερα έναν υπέροχο καλλιτέχνη που ταξιδεύει το μυαλό και την ψυχή μας , κάθε φορά που τον ακούμε, έναν απέριττο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του, την τέχνη του και τα κοπέλια! Γιάννης Χαρούλης, η απλότητα και η αμεσότητά σου μας κέρδισε όλους στο σχολείο!», έγραψε ενθουσιασμένη η Μαριάννα Χαιτα.

«Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό πρωινό. Έβγαλε φωτογραφίες με τα παιδιά, τα άκουσε να παίζουν τα κάλαντα, τραγούδησε μαζί με τη χορωδία και όλα αυτά μέσα σε ένα πανηγυρικό και πολύ, μα πολύ χαρούμενο κλίμα! Συνομίλησε με τους καθηγητές για το σχολείο και τη μουσική και κλείσαμε τη συνάντηση αυτή περιμένοντάς τη νέα του επίσκεψη, ώστε να μιλήσει με τους μαθητές μας για τη μουσική και την πορεία της ζωής του μέσα από αυτήν και να απολαύσουμε δια ζώσης όλοι εμείς στο Μουσικό τις απίστευτες ερμηνείες του!

Γιάννη Χαρούλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την επίσκεψη και τη γεμάτη νόημα χειρονομία σου, γιατί μας έδειξες εμπράκτως, ότι ο προσωπικός μόχθος μπορεί να γίνει μουσικά όργανα, μουσική και τέχνη! Με το καλό να ξανανταμώσουμε» κατέληξε η κ Χαίτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr