Συγκεκριμένα το 2019 η μάρτυρας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να βρεθούνε.

Ένα στέλεχος του ΑΝΤ1 κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη το πρωί της Πέμπτης. Η μάρτυρα περιέγραψε στο δικαστήριο το περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η μάρτυρας μίλησε για περιστατικό που έγινε το 2016 κατά τη διάρκεια του «Your Face Sounds Familiar», όπου ο ηθοποιός είχε ρόλο κριτή. Όπως είπε η γυναίκα, ο κατηγορούμενος τη φώναξε στο καμαρίνι. Εκεί, φορούσε μόνο μία άσπρη μπλούζα, ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω και είχε στηθεί μπροστά από την πόρτα εμποδίζοντάς της να βγει.

Όπως είπε το στέλεχος του καναλιού, νωρίτερα εκείνη την ημέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε γίνει έξαλλος λόγω ενός περιστατικού και είχε αρχίσει να πετάει χαρτιά και να φωνάζει μες στο κόσμο.

«Μου λέει “έλα λίγο στο καμαρίνι”. Ζήτησα από δύο συναδέλφους να βρίσκονται στο διπλανό καμαρίνι. Άνοιξε την πόρτα και κάλυπτε με αυτήν το σώμα του. Όταν μπήκα φορούσε μία λευκή μπλούζα και ήταν γυμνός από κάτω. Όταν τον είδα τα έχασα. Είχε σταθεί μπροστά στη πόρτα για να με εμποδίσει του είπα “τι κάνεις ρε μ…” και μου είπε “πάρ’ τον στον στόμα σου”. Τον σπρώχνω και γυρνάω το κλειδί και φεύγω τρέχοντας προς το πάρκινγκ», ανέφερε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια, η μάρτυρα ανέφερε τις κινήσεις που έκανε μετά το περιστατικό. «Κάλεσα τον διευθυντή μου και του εξήγησα τι συνέβη. Μου είπε αν είναι να βρεθούμε και του λέω πρέπει να πάω στο παιδί και άνδρα μου. Τι θέλεις να κάνω με ρωτούσε συνέχεια. Του είπα δε θα σου πω τι θα κάνεις. Απλά ζήτησα να μην είμαι στο τελευταίο λάιβ. Ζήτησα και συνάντηση από τον ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος μου είπε “μην ανησυχείς θα είμαι εδώ”», είπε το στέλεχος του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό στέλεχος κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος της έστελνε μηνύματα σeξουαλικού περιεχομένου. Ένα βράδυ, μάλιστα, την είχε πάρει βιντεοκλήση και φορούσε κόκκινα γυαλιά, ήταν γυμνός, το μόριο του φαινόταν και το άγγιζε.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2019 η μάρτυρας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να βρεθούνε.

«Του είπα αν θέλει να με δει θα έρθει στο χώρο της εργασίας μου. Μαζί μου ήταν και ένας συνάδελφος που είχε καθίσει πιο εκεί. Ήταν φανερά καταβεβλημένος. Μου είπε ότι έχει τρομερή ανάγκη από δουλειά και ότι ζούσε μία σκοτεινή περίοδο και ότι η τότε βοηθός του πήγε να τον καταστρέψει.

Του είπα ότι θα ενημερώσω τον γενικό διευθυντή και αν είναι θα δώσει κάτι. Μου είπε ένας ηθοποιός σαν εμένα δεν μπορεί να μην παίζει στις Άγριες Μέλισσες!», τόνισε η μάρτυρας, η οποία στη συνέχεια ξεσπώντας σε κλάματα είπε ότι πήγε στον διευθυντή της και του είπε να πάρει τον Πέτρο Φιλιππίδη για δουλειά, επειδή τον λυπήθηκε.

Συνήγορος: υπεράσπισης: Εμείς από το 2018 και το 2019 έχουμε μηνύματα σας. Εσείς έχετε μηνύματα Φιλιππίδη;
Μάρτυρας: Όχι τα έσβηνα. Τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου προηγήθηκαν της βιντεοκλήσης.
Συνήγορος υπεράσπισης: Πως απαντούσατε στα ερωτικά μηνύματα; Στο μήνυμα « τι κάνεις κ@&»;
Μάρτυρας: Δεν απαντούσα με τον ίδιο αισχρό τρόπο.
Πρόεδρος: Έχει κατηγορούμενος μηνύματα μάρτυρος;
Συνήγορος υπεράσπισης: Εσείς πως του απαντούσατε;
Μάρτυρας: Κάποιες φορές με πλάκα ή αντίστοιχο τρόπο.

«Δεν έχει συμβεί ποτέ περιστατικό. Είναι ένα σενάριο. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Η μάρτυρας είναι αναξιόπιστη. Δε λέει την αλήθεια», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, και ζήτησε από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν ο κ. Καλημέρης και ο κ. Κυριακού, με το συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας, Αλέξανδρο Μίντζια, να λέει πως δεν έχουν καμία αντίρρηση στην κλήση των μαρτύρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr