Πενήντα ακτιβίστριες της φεμινιστικής ομάδας Femen, διαμαρτυρήθηκαν για την ρωσική εισβολή στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σε μεγάλη γυμνόστηθη διαμαρτυρία προέβη η φεμινιστική ομάδα Femen, που πραγματοποίησε την topless διαμαρτυρία στο Παρίσι ενάντια στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας στα σώματά τους και με συνθήματα, οι 50 ακτιβίστριες συγκεντρώθηκαν στο Champ de Mars μπροστά από το σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας. τον Πύργο του Άιφελ. Τα συνθήματα έγραφαν «Σταματήστε τον πόλεμο του Πούτιν», «Φεμινίστριες ενάντια στον πόλεμο».

Στην ιστοσελίδα τους οι Femen, έγραψαν: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κρατά αυτή τη στιγμή όλη την Ουκρανία όμηρο, άμαχοι σκοτώνονται και βασανίζονται. Δεν μπορούν να ξεφύγουν. Ο Πούτιν σβήνει μια χώρα από τον χάρτη».

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες και βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Το Visegrad24, το οποίο ανάρτησε στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στο Twitter, υπενθύμισε ότι ο Πούτιν έχει έρθει αντιμέτωπος με τόπλες διαμαρτυρίες, το 2013. Τότε, φέρεται να είχε απαντήσει: «Μου άρεσε… Δεν κατάλαβα τι φώναζαν, ούτε καν είδα αν ήταν ξανθιές, μελαχρινές ή καστανές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr