Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε αφότου άνδρες της Frontex και Έλληνες συνοριοφύλακες βρήκαν τους μετανάστες, στους όχθες του Έβρου

Την απάνθρωπη μεταχείριση που βίωσαν οι 92 μετανάστες από την τουρκική στρατοχωροφυλακή, που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο, αποτυπώνει νέα φωτογραφία- ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στη νέα φωτογραφία, φαίνονται μόνο δέκα από τους συνολικά 92 γυμνούς μετανάστες οι οποίοι είναι ταλαιπωρημένοι και χωρίς κανένα προσωπικό τους αντικείμενο, αφού προηγουμένως τους είχαν χτυπήσει και απειλήσει βάζοντας μάλιστα σε ορισμένους ακόμα και το όπλο στο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε αφότου άνδρες της Frontex και Έλληνες συνοριοφύλακες βρήκαν τους μετανάστες, στους όχθες του Έβρου.

Η τουρκική πλευρά αναζητά συνεχώς εγκαταλελειμμένα κτίρια, όπου στοιβάζει μετανάστες και στη συνέχεια όταν κρίνει σκόπιμο τους μεταφέρει στις όχθες του Έβρου προκειμένου να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Περίπου 1000 μετανάστες επιχειρούν καθημερινά συνοδεία τουρκικής στρατοφυλακής να περάσουν τον Έβρο και να βρεθούν στο ελληνικό έδαφος.

Πηγή: pagenews.gr