«Η κυρία Καϊλή είναι προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε, από τον άνθρωπο με τον οποίο γέννησε ένα παιδί, τον σύντροφό της. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει».

Η Εύα Καϊλή, έπειτα από τις αποκαλύψεις στο πλαίσιο του σκανδάλου Qatargate, φαίνεται πως οδηγείται σε οριστική ρήξη με τον Τζόρτζι, καθώς αισθάνεται προδομένη από τις πράξεις του και την εμπλοκή του.

Μάλιστα, η Εύα Καϊλή έχει δηλώσει από την αρχή ότι αισθάνεται προδομένη από τις εξελίξεις και τη στάση του Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έχει μιλήσει με τον σύντροφό της από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο.

«Η Εύα Καϊλή είναι προδομένη»

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε, μιλώντας στο STAR και αναφερόμενος στη βαλίτσα με τα χρήματα που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού:

«Η κυρία Καϊλή είναι προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε, από τον άνθρωπο με τον οποίο γέννησε ένα παιδί, τον σύντροφό της. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει».

Παράλληλα, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, ώστε να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.Την ίδια ώρα, σήμερα κατέθεσε μυστικά ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, εξέλιξη που αναμένεται ότι θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις, την ώρα που η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή.

Ο δικηγόρος του Παντσέρι, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιταλική «Corriere della Sera», σχολίασε για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή ότι «η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο Παντσέρι θα μιλήσει, θα πει την αλήθεια. Η συμφωνία με την εισαγγελία προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά δεν θα είναι ο κατήγορος των άλλων».

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι η εντολέας του «δεν έχει σε τίποτα να ανησυχεί» και χαρακτήρισε τον Παντσέρι «αναξιόπιστο μάρτυρα».

«Ο κ. Παντσέρι είναι ένας μάρτυρας αναξιόπιστος αποδεικτικά, διότι αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Αρχές των Βρυξελλών όταν η κόρη του και η γυναίκα του εκδόθηκαν στο Βέλγιο. Άρα, προκειμένου να σώσει την οικογένειά του, ό,τι και να του πουν, ό,τι και να του δώσουν, θα υπογράψει», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση μαζί του, είχε κοριό στο σπίτι του και ακουγόταν να λέει ότι θα δώσει χρήματα από δω κι από κεί, δεν είπε ποτέ ότι θα δώσει χρήματα στην Καϊλή. Είναι ικανός, όμως, να εμπλέξει πρόσωπα και από άλλες χώρες, για να σώσει την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς από ποιες χώρες μπορεί να εμπλέξει πολιτικά πρόσωπα ο Παντσέρι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε: «Από την Ιταλία και από Γαλλία, δεν ξέρω αν θα φτάσει και στην Ελλάδα. Αναλόγως πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν. Χειραγωγείται για να μην πάει στη φυλακή ο ίδιος και η οικογένειά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr