Ελλάδα και Κύπρος, με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την Έλενα Τσαγκρινού αντίστοιχα, δίνουν το βράδυ του Σαββάτου τη μάχη στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021. Ο τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες «έχουν πάρει φωτιά»!

Όπως είναι γνωστό, η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο στην πρώτη θέση, αμέσως μετά την έναρξη του τηλεοπτικού σόου. Ο τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τα στοιχήματα τις τελευταίες ώρες «έχουν πάρει φωτιά»!

Όπως είναι γνωστό, η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 10η θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο στην πρώτη θέση. Τι λένε, όμως τα στοιχήματα για τις δύο εκπροσώπους; Όπως θα δεις στην κατάταξη, βρίσκονται εκτός δεκάδας, με την Κύπρο να είναι στη 12η θέση και την Ελλάδα στη 16η.

Φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Ιταλία, με τη Γαλλία και τη Μάλτα να συμπληρώνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στα στοιχήματα.

Αναλυτικά ο πίνακας με την κατάταξη στα στοιχήματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr