Ερντογάν: Αποφασισμένος να διεκδικήσει τα πάντα είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε δηλώσεις που πραγματοποίησε έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για την αυριανή [28/6] Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τα πάντα είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε δηλώσεις που πραγματοποίησε έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για την αυριανή [28/6] Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τονίζοντας πως θα διεκδικήσει τα δικαιώματα της Τουρκίας.

«Αύριο θα πάμε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ισπανία και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο σύμφωνα με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας», σημείωσε. Όπως είπε, η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων των δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, χωρίς δισταγμό.

Αναφερόμενος μάλιστα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας, ο Ερντογάν γνωστοποίησε πως «μόλις τελειώσουν οι προετοιμασίες μας για την ολοκλήρωση των ελλείψεων του διαδρόμου ασφαλείας που έχουμε ξεκινήσει να δημιουργούμε στα σύνορά μας με τη Συρία, θα ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις».

Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα εκφράσει στους συνομιλητές του με έγγραφα, πληροφορίες και εικόνες, την «υποκρισία που επιδεικνύεται για τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το PKK/YPG και η FETO».

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε να μοιράζει «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς», λέγοντας πως έχει βρεθεί υψηλής ποιότητας πετρέλαιο σε δύο πηγάδια στα Άδανα όπου πραγματοποιήθηκαν έρευνες. «Η αποθεματική αξία του πετρελαίου υπολογίζεται περίπου σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια», είπε ο Ερντογάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr