Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό με αιχμή την οικονομία και την πανδημία

Επίθεση στον πρωθυπουργός εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης, από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα, καθώς όπως είπε «από το πλέον επίσημο βήμα, δίνει μια εικόνα άλλης χώρας, σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

«“ Η οικονομία αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της”. Αυτή η φράση ειπώθηκε χθες και ειπώθηκε από τον άνθρωπο που κυβερνά αυτή τη χώρα, στο πιο επίσημο βήμα, στη αντιφώνηση που έκανε στον Πρόεδρο Πούτιν. Αυτή είναι η εικόνα που έχει ο κος Μητσοτάκης για τη χώρα και για τη πραγματικότητα όπου ζει.

Και δεν ντράπηκε, δεν κοκκίνισε, δεν αισθάνεται καμιά τύψη, καμιά ενοχή, καμιά ευθύνη να μιλάει από το πιο επίσημο βήμα και να δίνει μια εικόνα άλλης χώρας σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

Για την πανδημία

Με αναφορές στην κατάσταση στις ΜΕΘ στους νεκρούς, στις οικογένειες που πενθούν, στους χειρισμούς και τις πολιτικές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σχολίασε:

«Ένα σχόλιο μόνο επιδέχονται. Ότι η χώρα μας, δυστυχώς, δεν είναι μόνο σε κλοιό πανδημίας. Σε κλοιό ανατιμήσεων και ακρίβειας. Αλλά και σε κλοιό Μητσοτάκη. Σε κλοιό αναισθησίας, κυνισμού, ψεύδους, ολοκληρωτικής και αθεράπευτης άγνοιας και αγνόησης του δράματος που ζουν οι πολίτες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr