Επίθεση με γκαζάκια σε Καμπουράκη Ντούμα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου προέβη σε δήλωση αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη καθώς και του προέδρου τον ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου προέβη σε δήλωση αναφορικά με την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη καθώς και στον πρόεδρο τον ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα. Ο κ. Οικονόμου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και σε αντίστοιχες επιθέσεις που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα όπως η επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Επίθεση με γκαζάκια σε Καμπουράκη Ντούμα: Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Οι επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών κ. Ντούμα, καθώς και παρόμοιες επιθέσεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικά οχήματα αστυνομικών συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη. Αντίστοιχα απαράδεκτες και βαθιά αντιδημοκρατικές είναι οι επιθέσεις των τραμπούκων του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και στα γραφεία της Αττικής Οδού. Η συντεταγμένη πολιτεία θα πράξει όσα απαιτούνται προκειμένου να οδηγηθούν οι ένοχοι αυτών των πράξεων στη δικαιοσύνη και θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη όλων των παραπάνω ενεργειών από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Επίθεση με γκαζάκια σε Καμπουράκη Ντούμα: Δύο επιθέσεις τα ξημερώματα

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε όσα έγιναν. «Αν δεν είχα αυτή την θωρακισμένη βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» σημείωσε.

«Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά, είχε και μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί» τόνισε. Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr