Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7: Συνεχίζεται η διαδικασία των ενστάσεων στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7 για όσες επιχειρήσεις απορρίφθηκαν.

Συνεχίζεται η διαδικασία των ενστάσεων στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την επιστρεπτέα προκαταβολή 3 έως 7 για όσες επιχειρήσεις απορρίφθηκαν.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέχρι και τέλος του μήνα δηλαδή 30 Ιουλίου.

Η ΑΑΔΕ άνοιξε ειδική εφαρμογή ενώ παράλληλα απέστειλε και ειδοποιητήρια σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επιτηδευματίες που απορρίφθηκαν από τους κύκλους Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3-7, δίνοντας τους τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση αλλά και αίτηση επανεξέτασης του αιτήματος τους.

Ποιοι στέλνουν δικαιολογητικά έως τέλη Σεπτεμβρίου

Παράταση έως και το Σεπτέμβριο προκειμένου να μπορέσουν να υποβάλλουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους έχουν όλοι όσοι έλαβαν χρήματα από τους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Προς διευκόλυνση της διαδικασίας υποβολής των δικαιολογητικών, διευκρινίζεται ότι υποχρέωση υποβολής δικαιολογητικών έχουν οι επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενίσχυση βάσει του Προσωρινού Πλαισίου.

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πως υποβάλλονται δηλώσεις

Αναφορικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο «MyBusinessSupport» της ΑΑΔΕ και επιλέγουν εναντίωση στην απόρριψη της αίτησής τους και επανεξέτασή της. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν :

  • σε ποιο κύκλο Επιστρεπτέας Προκαταβολής έκαναν αίτηση και απορρίφθηκε
  • για ποιον λόγο θεωρούν ότι κακώς κόπηκαν ενώ δεν έπρεπε να στείλουν συνημμένα τα δικαιολογητικά που στηρίζουν την ένσταση και το αίτημα λήψης των κρατικών ενισχύσεων που στερήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr