Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε νομούς σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε νομούς σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στον νομό Λακωνίας συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλη Ορφανό, πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων και συναντήσεων. Στην επίσκεψη παρόντες ήταν και οι βουλευτές του νομού Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) του Δήμου Ευρώτα, παρουσία του Δημάρχου κ. Δήμου Βέρδου, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, όπου συνομίλησαν με μηχανικούς και εργαζομένους. Το έργο ΣΔΙΤ που θα εξυπηρετήσει τον νομό Λακωνίας, θα είναι σύντομα πλήρως λειτουργικό, δίνοντας λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων στον νομό με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργώντας πάνω από 150 θέσεις εργασίας.

 Στη συνέχεια τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στη Σκάλα Λακωνίας και συνομίλησαν με πολίτες για τα ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ κατόπιν βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου τους υποδέχθηκαν η Διοικήτρια Ευδοξία Παπαγεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής Ευάγγελος Τρουγκάκος, ο Πρόεδρος των Ιατρών ΕΣΥ Λακωνίας Παναγιώτης Γεωργαντάς. Τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαρία Σαρρή. Σημαντική είναι η αύξηση του προσωπικού τόσο σε ιατρικές ειδικότητες, όσο και σε επίπεδο νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ενώ έχει υπάρξει σημαντική αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου, όπου πραγματοποιούνται σημαντικά έργα αναβάθμισης του χώρου και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Έπειτα τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Νίκωνα Τζινιέρη. Βασικά θέματα της συζήτησης για τα πολλά και σημαντικά έργα υποδομής της περιοχής που έχουν υλοποιηθεί, κατασκευάζονται ή έχουν δρομολογηθεί, αλλά και για την περαιτέρω αναβάθμιση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού. Ήδη η ανάπτυξη του οδικού δικτύου, έχει συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και την προσβασιμότητα της περιοχής -η οποία έχει έντονο πολιτιστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον-. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ, Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου Παναγιώτης Κρητικός.

 Λίγο αργότερα, τα στελέχη επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της εταιρείας «Χυμοί Λακωνίας», έναν από τους ιστορικότερους συνεταιρισμούς που λειτουργεί από 1967, εξάγει νωπά φρούτα και συνεργάζεται με την εταιρεία «ΗΒΗ». Κατόπιν, ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις στο Γύθειο, ξεκινώντας από το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης με τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο όπου συζητήσαν για όλα τα ζητήματα ενός μεγάλου περιφερειακού Δήμου, μιας περιοχής με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, η οποία μόλις πέρυσι αντιμετώπισε με επιτυχία επικίνδυνες πυρκαγιές. Στην συνάντηση παρόντες ήταν η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Λυροφώνη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Δρακουλάκου και ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μένιος Κορομηλάς. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του κόμματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες αλλά και στελέχη του κόμματος στο Γύθειο. Παράλληλα, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Λακωνίας στα γραφεία του συλλόγου στη Σπάρτη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος πραγματοποίησε επισκέψεις σε δομές υγείας του νομού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, στο Νοσοκομείο Μολάων, στο ΚΥ Αρεόπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Ανάργυρο Μαριόλη ο οποίος έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος Οικογενειακός ιατρός στον κόσμο για το 2021, ενώ είχε μια σύντομη συζήτηση με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στους Μολάους.

 Στην επίσκεψη στον νομό Λακωνίας συμμετείχαν και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου η οποία συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Μονεμβασίας Παναγιώτα Αλειφέρη, με την οποία συνομίλησαν για το φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου, αλλά και ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, ο οποίος πραγματοποίησε επισκέψεις στο οινοποιείο Τσιμπίδη στο Δήμο Μονεμβασίας, στον Αγροτικό Συνεταρισμό Μολάων-Πακίων, στο συσκευαστήριο Sparta valley fruits, στον ΑΣΕΕ Λακωνίας, στον αγροτικό συνεταιρισμό Παλαιοπαναγιάς στο Δήμο Σπάρτης και στο εργοστάσιο Sparta beer. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμη, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Νικόλαος Σταθάκος, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Λακωνίας, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας Αντώνιος Κοκονός, ο Γραμματέας ΔΕΕΠ Ν. Λακωνίας, Υπεύθυνος τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης Γεώργιος Κυριακούλιας, ο υπεύθυνος social media Αναστάσιος Σταθόπουλος, η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων, Υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας Μάντω Κωνστιάντου ο, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Γεώργιος Μπεκιάρης, το Μέλος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, Υπεύθυνη  Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας Παναγιώτα Κρικέλα, ο Ταμίας ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Στέλιος Χατζάκος, ο Συντονιστής Οικονομικής Επιτροπής Ν.Δ. Ν. Λακωνίας Δημήτριος Παναγάκος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Γυθείου Ιωάννης Φουρίδης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ευρώτα Ιωάννης Θεοδωρακάκος, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Ιωάννης Ρασσιάς, ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Σπάρτης Γεώργιος Μπεκιάρης, το μέλος της ΔΕΕΠ Γρηγόριος Βαρδάκος, η Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Γυθείου Άνθη Μπαλιτσάρη και η πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Λακωνίας Δήμητρα Μαριόλη. Η επίσκεψη στον νομό Λακωνίας ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Δ. Ανατολικής Μάνης με θέμα «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Δίπλα σε κάθε οικογένεια» και κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr