Τι συνέβη

Στο τέλος της συνέντευξης του κ. Τσίπρα μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης επικαλέστηκε διθυραμβικό δημοσίευμα για την Ελλάδα από τους Financial Times, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι ο αρθρογράφος «είτε παίρνει ναρκωτικά είτε πληρώθηκε».

Ο διάλογος  Γεωργιάδη – Τσίπρα

Α. Γεωργιάδης: Οι Financial Times μας έβαλαν στα 7 θαύματα του πλανήτη, ξέρετε εσείς καλύτερα από τους FT;

Γ. Τσίπρας: Πόσα πήρε;

Α. Γεωργιάδης: Μη φύγετε από δω (σ.σ. προς τους δημοσιογράφους), είπε κάτι σοβαρό, μην το κόψετε. Λέει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν το άρθρο; Αυτό είπατε;

Γ. Τσίπρας: Το ‘χετε διαβάσει; Ο άνθρωπος ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος.

A. Γεωργιάδης: Ένα λεπτό, αυτό είναι διεθνές θέμα τώρα.

Γ. Τσίπρας: Το ‘χετε διαβάσει; Συμφωνείτε; Έχουμε αποπληθωρισμό στην Ελλάδα;

Α. Γεωργιάδης: Άρα η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνω ερώτηση αύριο τους FT, είναι ότι πληρώθηκαν;

Γ. Τσίπρας: Συμφωνείς με το άρθρο;

Α. Γεωργιάδης: Συμφωνώ προφανώς. Πληρώθηκαν;

Γ. Τσίπρας: Λέει μέσα ότι έχουμε αποπληθωρισμό και έχουμε 12% πληθωρισμό, τι να συζητάμε;

Α. Γεωργιάδης: Πληρώθηκαν; Πληρώθηκαν; Είπατε «τα πήρε»;

Γ. Τσίπρας: Ή ναρκωτικά παίρνει ή τα πήρε.

Α. Γεωργιάδης: Α, μπράβο. Αύριο θα κάνω εγώ επιστολή στους FT να ρωτήσω αν έχουν κάνει τεστ ναρκωτικών στο δημοσιογράφο ή αν τα πήρε.

Ανακοίνωση από τη ΝΔ για τις δηλώσεις Γ. Τσίπρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι “ανεξάρτητη δημοσιογραφία” και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!»

«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει “σημαία” κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!» καταλήγει η ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr