Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από ναυτική βολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός των ΑΜΤ που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, την περασμένη Πέμπτη.

Ο νεαρός υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Νίκαιας: «Σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση ο αστυνομικός βρίσκεται σε καταστολή, και υποστηρίζεται αιμοδυναμικά. Έχει διάχυτη αιμορραγία στο μηρό η οποία ωστόσο, ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Ο αστυνομικός φέρει δερματικό έγκαυμα στο μηρό».

Ο παππούς του νεαρού αστυνομικού μίλησε στο MEGA για τον εγγονό του που δίνει στο νοσοκομείο, την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη για τη ζωή. «Σταθερή είναι αλλά είναι κρίσιμη η κατάσταση. Καλό παιδί, έφυγε από το Λύκειο πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε στη σχολή κατευθείαν, πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα πήγαιναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν κατά τα αλλά η κατάσταση του είναι κρίσιμη» λέει ο παππούς του 31χρονου.

Στο πλευρό του υπαρχιφύλακα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι. «Εκεί είναι όλοι και η κόρη μου και η αδελφή του και ο γαμπρός μου είναι εκεί, όλοι εκεί. Δίδυμα είναι δυο αδέλφια» αναφέρει.

Πηγή: pagenews.gr