Εμανουέλ Μακρόν: Οι πόζες μάλιστα του προέδρου θύμιζαν πόζες μοντέλου

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αντιμετωπίζει σε μια μάχη μέχρις αισχάτων την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν σε έναν δεύτερο γύρο εκλογών την επόμενη εβδομάδα. Αλλά προς το παρόν, προσπαθεί να κερδίσει ψηφοφόρους δείχνοντας προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητα του.

Την Κυριακή, πολλοί λιποθύμησαν όταν είδαν μια φωτογραφία του Μακρόν να ξαπλώνει σε έναν καναπέ με ανοιχτό το πουκάμισο. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο instagram.

Οι πόζες μάλιστα του προέδρου θύμιζαν πόζες μοντέλου

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, την οποία έχει «χρησιμοποιήσει» και σε άλλες τέτοιου τύπου επικοινωνιακές κινήσεις, απαθανατίζεται να διαλέγει πουκάμισο και να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει για να μιλήσει σε οπαδούς του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση της BVA, εννέα ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Ζαν-Λικ Μελανσόν σκέφτεται είτε να απόσχει (30%), είτε να ψηφίσει λευκό (22%). Όμως, αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν, είναι πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν (30%) παρά υπέρ της Μαρίν Λεπέν (18%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr