Όπως είπε η ηθοποιός, η καλή της φίλη και τραγουδίστρια έπασχε τα τελευταία χρόνια από άνοια, πριν φύγει από τη ζωή – «Ήμασταν πάρα πολύ φίλες, για 50 χρόνια» αναφέρει

Η Ελένη Ροδά μίλησε για την αγαπημένη της φίλη, Ρένα Κουμιώτη και την πρόσφατη απώλεια της, την οποία δεν διαχειρίστηκε με μεγάλη ευκολία, όπως αναφέρει.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, δήλωσε: «Ήμασταν πάρα πολύ φίλες, για 50 χρόνια, από την ημέρα που βγήκε».

«Δεθήκαμε πολύ, ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες στιγμές μέσα στο σπίτι της, μέσα στο σπίτι μου. Δουλέψαμε μαζί, της βάφτισα και το παιδί», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως: «Την αγαπούσα πολύ, ήταν η φίλη μου».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια η φίλη της είχε άνοια. Η ίδια ήταν δίπλα της και την επισκεπτοταν πολύ συχνά.

«Ήμουν κοντά της όσο μπορούσα. Όταν πήγαινα τελευταία να τη δω και μου έλεγαν ότι δεν θα με γνωρίσει, ήμουν η μόνη που γνώριζε. Μόλις έμπαινα, χαιρόταν πολύ. Παρά το γεγονός ότι ήταν στο κρεβάτι κι ήταν πολύ άρρωστη. Γνώριζε τη φωνή μου, αλλά δεν με έβλεπε το χρυσό μου. Για μένα ήταν μια μεγάλη απώλεια, γιατί ήταν η τελευταία φίλη που είχα κι από τις τελευταίες μεγάλες τραγουδίστριες», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν σπουδαία φωνή».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν την επηρέασε ο θάνατος του γιου της, η Ελένη Ροδά είπε: «Όχι. Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της. Δεν της το είπαν ποτέ, δεν το ήξερε».

Πηγή: pagenews.gr