«Κλείδωσαν» οι περιοχές

 «Κλείδωσαν» οι περιοχές στις οποίες θα διεκδικήσει τον σταυρό των πολιτών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα κατέβει υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας, περιοχή που είχε κερδίσει και η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Επίσης θα είναι υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, αλλά και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Χθες, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποίει σε όλη τη χώρα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊού.

Στην ομιλία του απευθύνθηκε στους νέους, λέγοντας ότι αγωνίζεται ώστε να πιστέψουν ξανά στην πολιτικη. «Υπάρχει ένα απλό δίλημμα: Θέλετε πολιτική με ήθος; Θέλετε πολιτική με συνέπεια, με αξιοπρέπεια που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας; Που λέει “δικαιοσύνη παντού” και το πιστεύει; Όχι δικαιοσύνη για όλους τους άλλους πλην της κομματικής παρέας του εκάστοτε πρωθυπουργού.Που θέλει αξιοκρατία; που θέλει αυτά τα παιδιά να πιστέψουν ξανά στην πολιτική; Ή να μας κοιτούν τα επόμενα χρόνια με μισό μάτι, πιστεύοντας ότι όλοι οι πολιτικοί είναι πρωταγωνιστές του ρουσφετιού και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο μεγάλα λόγια; Είμαι εδώ για να δώσω αγώνα και να κάνω ξανά τους νέους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η πολιτική μπορεί να δώσει λύσεις. Ότι μπορούν να συμμετέχουν με την άποψή τους, ακουμπώντας τα όνειρα και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Για να μείνουν εδώ στην Ελλάδα και να κάνουν οικογένειες με δουλειές αξιοπρέπειας. Να σπουδάσουν στα πανεπιστήμιά μας και όχι να ψάχνουν στο ίντερνετ για να δουν σε ποια πόλη της Ευρώπης θα χτίσουν το μέλλον τους» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή: pagenews.gr