Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία για να εξιχνιάσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Να θυμίσουμε ότι η ΕΛΑΣ είχε προβεί στη σύλληψη του Γεωργιανού, για τον οποίο δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να τον ταυτοποιει με την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε ως «σύνθετη υπόθεση» την εξιχνίαση τους αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν αναφέροντας ότι η Αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες στην συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων.

«Δεν έχει κλείσει ο κύκλος των ερευνών»

«Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες, ενδεχομένως και σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε. Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε αμέσως γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί» υπογράμμισε στο MEGA το πρωί της Παρασκευής (21/05).

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, καίριας σημασίας είναι να καταλάβουν οι Αρχές πώς εκτυλίχθηκε η δολοφονία. «Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα» σημείωσε.

«Οι έρευνες στρέφονται παντού»

«Οι έμπειροι αξιωματικοί» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, «καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολλοί πιο εύκολα».

Μάλιστα δήλωσε ότι οι έρευνες στρέφονται παντού. «Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι. Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τα τρία ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Την ίδια ώρα, κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν. Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται η κατάθεση ενός προσώπου από το περιβάλλον της Καρολάιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr