Την Παρασκευή θα πάρουν δείγμα από το οικόπεδο που είχαν ρίξει τα μπάζα

Σε έφοδο προχώρησαν στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Με τη συνοδεία Εισαγγελέα, κατάσχεσαν σκληρούς δίσκους, στον απόηχο των αποκαλύψεων για πειραγμές συνομιλίες τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Επίσης αναφέρεται ότι τις επόμενες ημέρες, οι Αρχές θα λάβουν δείγμα από το ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν ρίξει τα μπάζα από το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε εκδήλωση ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Καρυστιανού

Σε εκδήλωση της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Κουντουρά για το δυστύχημα των Τεμπών μιλά σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κ. Καρυστιανού μιλά σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς έχει προηγηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Στη σημερινή εκδήλωση που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli από το κόμμα των Πρασίνων.

Πηγή: pagenews.gr