Εφετείο: Την πόρτα της ανακρίτριας θα διαβεί σήμερα [16/8] ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου [13/8] είσβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών

Την πόρτα της ανακρίτριας θα διαβεί σήμερα [16/8] ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου [13/8] είσβαλε με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών και λίγο μετά την κατάθεση του οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, μιας και δεν μπορούσε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Στο λευκό SUV του 34χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν σε σακ βουαγιάζ 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και οι αρχές αναζητούν την προέλευση των χρημάτων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 ευρώ καθώς επίσης ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και δισκία ecstasy.

Αρκετές ώρες αργότερα, και αφού οι αρχές τον άφησαν να συνέλθει, τους είπε μόνο μία φράση: “Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετανιωμένος και ζητάει συγχώρεση από το Θεό.

«Μόνο  ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους», φέρεται να δήλωσε ο 34χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr