Δίπλωμα οδήγησης: Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι δεν προορίζονται για να βρίσκονται πίσω από τιμόνι.

Παρά το γεγονός ότι δίχως αμφιβολία έχουν την θέληση να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται δυστυχώς στο τέλος δεν έχουν την ικανότητα να καταφέρουν το στόχο τους.

Βέβαια, θα πρέπει να καταλογίσουμε σε ορισμένους από αυτούς ότι η αποφασιστικότητα και η επιμονή τους για την απόκτηση του πολυπόθητου διπλώματος είναι αξιέπαινη.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η συγκεκριμένη 47χρονη βρετανίδα που παρά τις πολλές αποτυχίες, επιμένει να δίνει εξετάσεις για να αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης. Η Isabelle Stedman έκανε το πρώτο μάθημα οδήγησης όταν ήταν 17 ετών και μετά από 30 χρόνια και 1.000 μαθήματα, εξακολουθεί να μην μπορεί να περάσει τις εξετάσεις απόκτησης του διπλώματος. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι λιποθυμά κάθε φορά που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Δίπλωμα οδήγησης

Η Isabelle αναφέρει ότι έχει ξοδέψει περισσότερες από 10.000 λίρες σε μαθήματα οδήγησης και ακόμα δεν έχει καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις. Μάλιστα, σημειώνει ότι βάζει τα δυνατά της κάθε φορά που βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης, αλλά αγχώνεται μόλις πλησιάσει σε κυκλικό κόμβο.

«Δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει κάθε φορά που δίνω εξετάσεις. Αγχώνομαι σε τέτοιο βαθμό που χάνω τις αισθήσεις μου για μερικά δευτερόλεπτα, ειδικά όταν πλησιάζουμε σε μια πλατεία», ανέφερε η 47χρονη βρετανίδα. Και προσθέτει «Όταν συνέρχομαι και αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε την άκρη του δρόμου μετά από παρέμβαση του εκπαιδευτή μου, λυγίζω και με πιάνουν τα δάκρυα. Θέλω να πάω σπίτι μου».

Η Isabelle θέλει να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης για να μπορεί να μετακινεί την κόρη της από και προς το πανεπιστήμιο, καθώς και να επισκέπτεται τους συγγενείς της στην επαρχία. Δυστυχώς όμως, οι τραυματικές εμπειρίες που απέκτησε από την πολυετή προσπάθεια της για την απόκτηση του διπλώματος της έχουν «δέσει» τα χέρια και το μυαλό.

Η συγκεκριμένη Βρετανίδα όμως δεν είναι η μόνη που «αγωνίζεται» να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης για πολλά χρόνια. Στις αρχές του έτους εμφανίστηκε σε βρετανικό εξεταστικό κέντρο ένας 50χρονος Πολωνός που έγραψε θεωρητικό τεστ για 192η φορά και απέτυχε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr