Ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά από 8 μέρες καραντίνας, μεταφέρθηκε στον θάλαμο 4 μαζί με άλλους 20 σκληροπυρηνικούς κρατούμενους. Ανάμεσά τους, τα δυο αδέλφια, οι Βούλγαροι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου του γνωστού μοντέλου, Βικτώριας Καρύδα. Με ύφος απόμακρο, απόκοσμο όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι τον βλέπουν, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατά χαμηλό προφίλ και είναι σχεδόν αμίλητος.

Όπως μετέφερε στα μέσα ο Αλέξης Κούγιας, ο εντολέας του απάντησε όταν τον ρώτησε εάν θα είναι μόνος του στο κελί ότι, αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Πως περνά το χρόνο του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του patkiout.gr, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είναι σχεδόν αμίλητος, παρακολουθεί τηλεόραση και κρατάει σημειώσεις που αφορούν την υπόθεσή του, ενώ εξαντλεί τα περιθώρια επικοινωνίας που έχει μιλώντας με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια ο οποίος συνήθως τον καθησυχάζει μετά και την τρίτη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του. Δείχνει, ωστόσο, να έχει προσαρμοστεί γενικά στις νέες συνθήκες της ζωής του παρότι παραμένει απρόσιτος. Δεν ζητά κάτι ιδιαίτερο και τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής.

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο τις Τετάρτες και ο άνθρωπος που θεωρείται πως θα δίνει το «παρών» σε αυτό, θα είναι ο αδελφός του Γιάννης Λιγνάδης. Ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του και είναι αυτός που μέχρι πρότινος κατείχε το κινητό του και τα κλειδιά του σπιτιού του όπου πήγαινε καθημερινά να ταΐζει τη γάτα του και να ποτίζει τα λουλούδια του.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Νέα μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του πριν από τρία χρόνια περίπου, το 2018 δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μια καταγγελλόμενη πράξη η οποία παραμένει ποινικά «ενεργή» για τη Δικαιοσύνη, με τη μήνυση να κατατίθεται σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr