Δημήτρης Καμπουράκης: Επίθεση με γκαζάκια έκαναν άγνωστοι στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε σχετικά με την επίθεση που έγινε στο σπίτι του στην Αργυρούπολη. Άγνωστοι έκαναν επίθεση στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του δημοσιογράφου.  Την ίδια ώρα έγινε επίθεση και στο σπίτι του προέδρου των ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Ντούμα.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για όσα έγιναν, έκανε λόγο για έναν φοβερό κρότο, ενώ σημείωσε ότι ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει. «Αν δεν είχα αυτή την θωρακισμένη βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι

«Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά, είχε και μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί» τόνισε.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά. «Πριν κανένα χρόνο είχα απειλητικά μέιλ, είχε επικοινωνήσει η Αστυνομία να μου πει αν θέλω αστυνομική συνοδεία, μάλιστα μου είχαν εγκρίνει έναν αστυνομικό και είπα δεν θέλω, δεν νιώθω καλά να έχω έναν άνθρωπο να είναι η σκιά μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ, το επάγγελμα έχει κινδύνους. Να μη μιλώ επειδή μου έκαψαν την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Περιγραφή του δράστη

Λίγο μετά έγινε η έκρηξη. Όπως είπε, το άτομο αυτό φορούσε κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπο, ωστόσο η κάμερα έχει καταγράψει κάποια χαρακτηριστικά του.

Όλα τα στοιχεία και το βίντεο από τις κάμερες έχουν δοθεί στην αστυνομία για μελέτη. Ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε επίσης πως δεχόταν απειλές, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και του είχε προταθεί να έχει αστυνομικό για προστασία. Ωστόσο το είχε αρνηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr