Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η οριστική απόφαση, για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πάρθηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικαστές και εισαγγελέας αποφάνθηκαν ομόφωνα την ενοχή του

Η οριστική απόφαση, για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πάρθηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικαστές και εισαγγελέας αποφάνθηκαν ομόφωνα την ενοχή του.

Ο πιλότος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ψύχραιμος και λίγο μετά την οριστικοποίηση της έκβασης της δίκης, πραγματοποίησε  τις πρώτες λακωνικές του δηλώσεις, στον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Μέσα από αυτές επιχείρησε να δείξει συντετριμμένος για το έγκλημα που διέπραξε και τόνισε πως για εκείνον μεγαλύτερη σημασία από την ποινή, έχει το γεγονός πως δεν θα ξαναδεί τη μητέρα του παιδιού του.

Πιο αναλυτικά, ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που του αποδόθηκαν (ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή καταγγελία).

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε δήλωση στον ΑΝΤ1. «Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε. Ανάλογη ήταν η τοποθέτησή του, στον Alpha: «Καμία ποινή δεν με συγκλονίζει, όσο ο χαμός και ο πόνος για τη σύζυγό μου» είπε σε δημοσιογράφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr