Με έκτακτα δημοσιεύματα και εκτενείς αναφορές καλύπτουν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, πριν απο έναν χρόνο.

Ο Έλληνας πιλότος, που ισχυρίστηκε ότι η Βρετανίδα σύζυγός του σκοτώθηκε από ένοπλους ληστές στο σπίτι τους, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της” γράφει το Sky News και προσθέτει: “Ο εκπαιδευμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο πιλότος έχει επίσης καταδικαστεί για στραγγαλισμό του σκύλου του ζευγαριού“.

Μετά από μια δίκη έξι ημερών, μια επιτροπή τριών δικαστών και τεσσάρων ενόρκων διαπίστωσε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 33 ετών, έπνιξε την Καρολάιν Κράουτς, 19 ετών και είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες” αναφέρει η Daily Mail.

Ο 34χρονος, ο οποίος είχε οργανώσει διάρρηξη σε μια προσπάθεια να καλύψει το έγκλημα, ήταν ανέκφραστος καθώς ανακοινώθηκε η ετυμηγορία” γράφει ο Guardian.

“Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 34 ετών, καταδικάστηκε σήμερα για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, τον Μάιο του 2021, καθώς η 11 μηνών κόρη του ζευγαριού κοιμόταν στο σπίτι. Το δικαστήριο νωρίτερα άκουσε ότι το παιδί βρέθηκε ξαπλωμένο δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της” αναφέρει ο Independent.

Πηγή: pagenews.gr