Ο πατέρας του 18χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του τραυματισμού του αστυνομικού ανέφερε σε δηλώσεις του πως θα πήγαινε στην αστυνομία αν γνώριζε πως ο γιος του ήταν ο δράστης και πως “κατέστρεψε τη ζωή του, αν το έχει κάνει”

Ο πατέρας του 18χρονου ο όποιος συνελήφθη καθώς φέρεται να ομολόγησε πως έριξε τη μοιραία φωτοβολίδα στου Ρέντη τραυματίζοντας σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως αν του το είχε πει ο γιος του θα είχε πάει από μόνος του, να καταθέσει και να αλαφρύνει τη θέση του.

Επεισόδια στου Ρέντη: Αν ο γιος μου τραυμάτισε τον αστυνομικό, κατέστρεψε τη ζωή του, είπε ο πατέρας του 18χρονου

Ο πατέρας του 18χρονου είπε μεταξύ άλλων πως αν ο γιός του το έχει κάνει όντως «κατέστρεψε τη ζωή του» και πως αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο μικρός του γιός, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο γήπεδο το βράδυ των επεισοδίων.

Όπως ανέφερε ο πατέρας: «Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ήταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι Αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα.

Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση. Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση τουΑν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του».

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: pagenews.gr