Χρηστίδης: «Οι καθυστερήσεις και οι εμμονές της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά» επισημαίνει ο Παύλος Χρηστίδης, ασκώντας κριτική για τη διαχείριση της πανδημίας.

Την αξιοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολιασμών προτείνει ο Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τάσσεται υπέρ της επέκτασης των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Σε δήλωσή του με αφορμή τα σχεδόν 5.500 κρούσματα και τους 52 θανάτους χθες Δευτέρα 01/11, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις και εμμονές που κοστίζουν ακριβά και ζητά σχέδιο για την ενίσχυση των εμβολιασμών.

Χρηστίδης

Παύλος Χρηστίδης: Αναλυτικά η δήλωση του έχει ως εξής:

«Οι καθυστερήσεις και οι εμμονές της κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά.

Χρειάζεται άμεσα σχέδιο για:

  • Εμβολιασμούς από κινητά συνεργεία
  • Υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για επαγγέλματα που έρχονται σε άμεση επαφή με πολίτες
  • Ενίσχυση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ, στήριξη των ανθρώπων και των δομών του
  • Αποκέντρωση της επιχείρησης πειθούς και συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση. Οι τοπικά ενεργοί πολίτες ξέρουν καλύτερα τους συγχωριανούς τους και μπορούν να απευθυνθούν σε αυτούς πιο προσωπικά και πειστικά. Να γίνει ένας σχεδιασμός δράσεων πειθούς με κύριο άξονα την Αυτοδιοίκηση»

Παύλος Χρηστίδης: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι Έλληνας πολιτικός.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2009 εργάζεται αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια στο δικό του δικηγορικό γραφείο.

Τον Μάρτιο του 2013 εξελέγη γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το 2014 ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Ελιά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλιέων. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Στις εθνικές εκλογές του 2019 ο Παύλος Χρηστίδης ήταν τοποθετημένος στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής. svg%3E

  • Τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
  • Από τον Απρίλιο του 2018 ;έως και τον Οκτώβριο του 2021 κατείχε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr