Παράλληλα, «εκτόξευσε βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Με δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ , Θέμης Χειμάρας, ο οποίος έπειτα από δημοσιεύματα εις βάρος του για τον κύκλο εργασιών της εταιρείας του με δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου είχε παραιτηθεί, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου.

Παράλληλα, «εκτόξευσε βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και ανέφερε ότι«Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης μου την περασμένη Πέμπτη 6 Απριλίου, με την οποία δημοσιοποίησα το Πόρισμα Ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, που με δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό, την επόμενη ημέρα το πρωί, το επόμενο “επεισόδιο” της σκευωρίας ήταν έτοιμο! Και κατά σύμπτωση, δημοσιεύτηκε – μαντέψτε σε ποια εφημερίδα, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ – μαζί με διαρρεύσαν έγγραφο της Εισαγγελίας για συμπληρωματική εξέταση στοιχείων.»

«Παρότι δεν υπάρχει κανένα τυπικό κώλυμα και επειδή ο έλεγχος είναι αδύνατο χρονικά να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, είναι ξεκάθαρο ότι, παρά την κατάρρευση των δήθεν καταγγελιών, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, θα επιμείνουν στα fake news, στα ψέματα και τις συκοφαντίες. Δεν θα επιτρέψω να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό μου!…Με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, για την οποία και σάς ενημερώνω», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Aναλυτικά η δήλωσή του

Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης μου την περασμένη Πέμπτη 6 Απριλίου, με την οποία δημοσιοποίησα το Πόρισμα Ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, που με δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό, την επόμενη ημέρα το πρωί, το επόμενο “επεισόδιο” της σκευωρίας ήταν έτοιμο!

Και κατά σύμπτωση, δημοσιεύτηκε – μαντέψτε σε ποια εφημερίδα, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ – μαζί με διαρρεύσαν έγγραφο της Εισαγγελίας για συμπληρωματική εξέταση στοιχείων.

Αξίζει να αναφέρω ότι προς διευκόλυνση του ελέγχου, έχω προσκομίσει ήδη από τον Ιανουάριο τα στοιχεία που ζητούνται, τα οποία άλλωστε είναι έγγραφα δημόσια και διαθέσιμα σε κάθε πολίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr