Ο μικρός φέρεται να υπέστη οίδημα, είχε έντονο πονοκέφαλο και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο Χανίων διακομίστηκε εσπευσμένα ένα 5χρονο παιδάκι, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς έπεσε από ύψος τριών μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι έπεσε από ύψος τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και οι γονείς του το πήγαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου, όπου οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ο μικρός φέρεται να υπέστη και οίδημα, είχε έντονο πονοκέφαλο και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, του zarpanews δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του.

Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, ακολουθήστε τις οδηγίες σωστής χρήσης του 166 / ΕΚΑΒ:

– δηλώστε τον Αριθμό Τηλεφώνου (Κινητό ή Σταθερό) από το οποίο καλείτε,
– όταν τηλεφωνείτε από κινητό τηλέφωνο πρέπει να πείτε από ποια περιοχή καλείτε (π.χ. πόλη – χωριό κλπ),
– δώστε την ακριβή διεύθυνση, την περιοχή και κάποιο χαρακτηριστικό σημείο (π.χ. εκκλησία – σχολείο, μεγάλος δρόμος ή σταυροδρόμι, κ.λ.π.) για να σας βρει πιο εύκολα και πιο γρήγορα το ασθενοφόρο,
– πείτε πόσα θύματα υπάρχουν (αν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα ή άλλο) και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα

– Ηλικία και φύλο των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: O εκνευρισμός και η αναστάτωση σας, ίσως, είναι δικαιολογημένη, παρόλα αυτά προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι, η εριστική συμπεριφορά δεν θα λύσει το πρόβλημά σας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να σας βοηθήσουμε καλύτερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κάνετε φάρσες στο 166, είναι εγκληματική ενέργεια. Όταν εσείς θα γελάτε κάποιος άλλος θα κινδυνεύει αβοήθητος. Μιλήστε στα παιδιά σας γι’ αυτό, αξίζει τον κόπο. (Όλες οι τηλεφωνικές διαλέξεις καταγράφονται και οι φαρσέρ διώκονται ποινικά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr