Χανιά: Νέο περιστατικό με επίθεση που δέχτηκε η 18χρονη με χημικό υγρό, ενώ κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην Κίσσαμο.

Μερικές μέρες μετά την δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, μία 18χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό, από άγνωστο το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσσαμο, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άντρας της και της έριξε στα μάτια υγρό με συνέπεια να χάσει προσωρινά την όρασή της.

Κρήτη

Το περιστατικό

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Περίοικοι τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Σήμερα η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου. Έχουν ήδη γίνει προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr