Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών, ενώ επίσης κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι ληστές, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε να υποβάλλεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και την έρευνα των αστυνομικών να συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί  28χρονος Αλβανικής καταγωγής για ένοπλη ληστεία, πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στην Χαλκιδική. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 28χρονο αλβανικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό της ληστείας

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021 μαζί με τρεις άγνωστους συνεργούς του, μετέβησαν σε beach bar σε παραλιακή περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος, μη διστάζοντας να πυροβολήσουν στον αέρα. Παράλληλα, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Nα σημειωθεί, ότι στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών, ενώ επίσης κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι ληστές, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε να υποβάλλεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και την έρευνα των αστυνομικών να συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr