Μπρους Ντίκινσον: «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε, ότι είναι απλά μία γρίπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Το μήνυμα του υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον.

Ο θρύλος της metal νόσησε από COVID-19, ανάρρωσε και συμβουλεύει όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί για να προστατευτεί από τη νόσο.

Ο Ντίκινσον επιμένει ότι δεν είναι «απλώς μια γρίπη» και τόνισε ότι η νόσος μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία τους άνδρες.

Μπρους Ντίκινσον

Προσκεκλημένος σε εκπομπή του Sirius XM, ο Ντίκινσον είπε ότι χρειάστηκε να περάσουν 10 ημέρες για να ξεπεράσει τον covid-19 και μια επιπλέον εβδομάδα για να ανακτήσει την όσφρησή του. Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίων τον Μάιο και προέτρεψε και άλλους να κάνουν το ίδιο προκειμένου να αποφύγουν σοβαρές επιπλοκές και νοσηλεία.

Μπρους Ντίκινσον: «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε, ότι είναι απλά μία γρίπη»

Μπρους Ντίκινσον

«Είναι κάτι περισσότερο από γρίπη» είπε ο Μπρους Ντίκινσον. «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε: «Ω, είναι απλά γρίπη». Όχι, δεν είναι. Και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν εμβολιαστεί – όχι επειδή δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά ήταν πολύ νέοι για να το κάνουν αρχικά. Ξέρετε, άτομα 22, 23, 24 ετών που δεν μπόρεσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι για έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από αυτό-ήταν πραγματικά άρρωστοι, για πολύ καιρό. Δεν είναι στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή τους έχει πραγματικά αλλάξει» ανέφερε.

Μπρους Ντίκινσον

Οι άνθρωποι μιλούν για μακροχρόνια COVID-19 που προκαλεί διαβήτη, προκαλεί προβλήματα στον εγκέφαλό σας, ακόμη και-τολμώ να το πω-στυτική δυσλειτουργία. Ορίστε. Δεν σας το είπαν αυτό όταν σας είπαν να πάτε να εμβολιαστείτε, τόνισε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος.

Η μάχη του Ντίκινσον με την COVID-19 ήρθε εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του 17ου άλμπουμ των Iron Maiden, Senjutsu.

Ο Ντίκινσον βρισκόταν εν μέσω σόλο περιοδείας στις αρχές Αυγούστου, όταν ένα μέλος του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος βρέθηκε θετικό στην COVID-19. Ανέβαλε τις δύο τελευταίες συναυλίες της περιοδείας και αμέσως μετά, ο ίδιος βρέθηκε θετικός.

Η μάχη του Ντίκινσον με την COVID-19 ήρθε εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του 17ου άλμπουμ των Iron Maiden, Senjutsu, το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα πρόκειται να επιστρέψει σε συναυλίες το 2022.

Μπρους Ντίκινσον: «Είναι προσωπική μου άποψη – δεν αναγκάζω κανέναν να πάει να το κάνει-αλλά θα συμβούλευα όλους να εμβολιαστούν»

Μπρους Ντίκινσον

Αν και ο Ντίκινσον είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι δεν πιστεύει ότι οι θαυμαστές θα πρέπει να αναγκαστούν να κάνουν το εμβόλιο για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες των Maiden χαρακτηρίζοντάς το «προσωπική επιλογή» συμβούλευσε όλους να εμβολιαστούν.

«Ειλικρινά, είναι προσωπική μου άποψη – δεν αναγκάζω κανέναν να πάει και να το κάνει- αλλά θα συμβούλευα όλους να προχωρήσουν και να εμβολιαστούν» ανέφερε ο Ντίκινσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr