Η Μπριζίτ Μακρόν παραχώρησε συνέντευξη, το πρωί, στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό TF1, όπου αναφέρθηκε στον σύζυγό της Εμμανουέλ Μακρόν και στο θέμα των συντάξεων που απασχολεί τη γαλλική κοινωνία.

Η Μπριζίτ Μακρόν παραχώρησε συνέντευξη, το πρωί, στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό TF1, όπου αναφέρθηκε στον σύζυγό της Εμμανουέλ Μακρόν και στο θέμα των συντάξεων που απασχολεί τη γαλλική κοινωνία.

Η Μπριζίτ μίλησε με θαυμασμό και με αγάπη για τον σύζυγό της, ο οποίος, όπως ίδια τόνισε, την «αγαπά με το ίδιο πάθος πάντοτε».

Στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Εμμανουέλ Μακρόν, στην δημοφιλή εκπομπή «Οι συναντήσεις του Παποτέν» με νέους και νέες με ήπιες μορφές αυτισμού, είχε δηλώσει ότι «όταν είσαι ερωτευμένος, δεν είσαι εσύ που επιλέγεις. Στα ζητήματα καρδιάς προχωράς με την καρδιά, όχι με το μυαλό». Η απάντηση εκείνη είχε δοθεί σε σχέση με την εικοσιτετράχρονη διαφορά ηλικίας και με το ότι η σύζυγος του Γάλλου προέδρου υπήρξε καθηγήτριά του στην Αμιένη και ήταν ήδη μητέρα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στην απάντηση αυτή του Μακρόν και η σύζυγος του Γάλλου προέδρου απάντησε: «Έχω έναν άνδρα που είναι πάντοτε αξιολάτρευτος μαζί μου. Ο άνδρας μου είναι βαθιά ειλικρινής και βαθιά ανθρώπινος. Στα εικοσιπέντε χρόνια της κοινής μας πορείας δεν έχει αλλάξει σε τίποτε».

Η Μπριζίτ Μακρόν πρόσθεσε ότι «ζω αυτό που ζω, έτσι όπως το ζω, έτσι όπως είναι και θα ήταν περίπλοκο αν (σ.σ.: ο Μακρόν) δεν ήταν αυτός που είναι μαζί μου» και πρόσθεσε ότι από την πλευρά της έχει φροντίσει να είναι «λίγο πιο μετρημένη και λογική στις αντιδράσεις της στο προεδρικό Μέγαρο».

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου ερωτήθηκε και αναφέρθηκε και στο θέμα των συντάξεων και της μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, που επιχειρείται από την κυβέρνηση.

«Αυτό που θέλω να πω στους νέους είναι ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να έχει κάθε νέος τη σύνταξή του εξασφαλισμένη. Όλα γίνονται για να έχουν οι νέοι σύνταξη», δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν.

Η αντιπολίτευση, όμως, στη Γαλλία δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένη με τις συνεντεύξεις του προεδρικού ζεύγους. Ήδη, ορισμένοι βουλευτές αρχίζουν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία εν μέρει προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα  ουσιαστικά προβλήματά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr