Μπρατάκος στο συνέδριο ΝΔ: «Η ΝΔ το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης είναι μια παράταξη που δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στο μέλλον με ορίζοντα όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο, με όραμα και ευθύνη για τις γενιές που έρχονται» σημείωσε

Ομιλία κατά τη δεύτερη ημέρα στο 14ο τακτικό συνέδριο ΝΔ πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μπρατάκος. «Η ΝΔ το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης είναι μια παράταξη που δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στο μέλλον με ορίζοντα όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο, με όραμα και ευθύνη για τις γενιές που έρχονται».

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση, συμπληρώνοντας τον τρίτο χρόνο της θητείας της, δεν πανηγυρίζει για όσα έχει πετύχει, για το γεγονός ότι κράτησε τη χώρα όρθια μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, για το γεγονός ότι παρά το αντίξοο περιβάλλον έχει ήδη εφαρμόσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός της. «Αυτό που έχουμε μάθει και συνεχίζουμε να κάνουμε, αυτό που μας υπαγορεύει η ιστορία της παράταξής μας είναι να κοιτάζουμε μπροστά. Να υπηρετούμε και να προετοιμάζουμε το μέλλον της πατρίδας», τόνισε.


Αναγνώρισε ότι είναι δικαιολογημένος ο φόβος και η ανασφάλεια λόγω της έκρηξης της ακρίβειας σε ένα περιβάλλον που βιώνουμε τις συνέπειες από τις κρίσεις της πανδημίας και της εισβολής στην Ουκρανία. «Δεν πρέπει όμως και δεν θα αφήσουμε τα συναισθήματα αυτά να μετατραπούν σε απόγνωση και θυμό και να οδηγήσουν τη χώρα ξανά στην αστάθεια και την οπισθοχώρηση».

«Για να κερδίσουμε τη μάχη χρειαζόμαστε ένα κόμμα που θα βρίσκεται σε επαφή και θα ανανεώνει διαρκώς τις δεσμεύσεις του για τις νέες και για τους νέους, για τους αγρότες, για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες, για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, για τη μεσαία τάξη, για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις, για τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά κυρίως για τους αδύναμους πολίτες».

Παράλληλα ανέφερε πως «η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντα ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα κι έτσι πρέπει να παραμείνει». Έκανε αναφορά στα μέτρα που ελήφθησαν στη διάρκεια της πανδημίας και στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr