Μπουζούκια: Τα κέντρα διασκέδασης κλείνουν, βάζουν λουκέτο μέχρι νεοτέρας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας.

Τα Μπουζούκια κλείνουν, βάζουν λουκέτο μέχρι νεοτέρας. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα υποχρεώνονται να κλείνουν στις 00:00,  να μην παίζουν μουσική αλλά και οι πελάτες να είναι καθιστοί. Προφανώς με αυτά τα μέτρα δεν γίνεται να λειτουργήσουν και να είναι ανοιχτά για να διασκεδάσει ο κόσμος. Τα πρώτα μαγαζιά που εξέδωσαν ανακοίνωση είναι το NOX που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και το POSIDONIO που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.  Η Νατάσα θεοδωρίδου μπορεί να μην τραγουδάει σε Μπουζούκια αλλά συνεχίζει στο Παλλάς κανονικά τις εμφανίσεις της.

H ανακοίνωση του NOX λέει χαρακτηριστικά:

«Ο όμιλος Μαροσούλη- Κοταρίδη και ο Αντώνης Ρέμος μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κατά της covid-19, καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του NOX από τις 30/12 και μέχρι νεοτέρας. Η ασφάλεια όλων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και να είμαστε σε λίγο καιρό ξανά μαζί».

Μπουζούκια

H ανακοίνωση του POSIDONIO λέει χαρακτηριστικά:

«Η διεύθυνση του POSIDONIO, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος, με απόλυτο σεβασμό στις οδηγίες των υγειονομικών και της Πολιτείας ανακοινώνουν την αναστολή των εμφανίσεων για το χρονικό διάστημα που θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας εμπιστευτήκατε τη διασκέδασή σας όλους αυτούς τους μήνες. Η επιθυμίας σας να γιορτάσουμε μαζί και την αλλαγή του νέου χρόνου αποτελούσε τη δική μας πεποίθηση, όμως η υγεία όλων είναι πρώτα και πάνω από όλα και απολογούμαστε για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε. Μένουμε ασφαλείς, δυνατοί και αισιόδοξοι. Εις το επανιδείν. Καλή χρονιά με υγεία και φως».

Μπουζούκια

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr