Μπακογιάννης: Η προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη κοσμεί από σήμερα το Άλσος που φέρει το όνομα του στο Παλαιό Ψυχικό

Η προτομή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη κοσμεί από σήμερα το Άλσος που φέρει το όνομα του στο Παλαιό Ψυχικό. Τα αποκαλυπτήρια έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

Φυσικά στην ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού παρευρέθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και τα δύο παιδιά τους, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και η Αλεξία Μπακογιάννη, καθώς και πλήθος φίλων και πολιτικών συνοδοιπόρων του Ευρυτάνα πολιτικού.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και οι υπουργοί Μάκης Βορίδης, Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης, Λευτέρης Οικονόμου, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη.

Το γλυπτό του Παύλου Μπακογιάννη φιλοτεχνήθηκε από τον βραβευμένο καλλιτέχνη-γλύπτη Γιώργο Καλακαλλά και είναι δωρεά του κ. Νικολάου Χριστογιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr