Αθήνα: Την εξέδιδαν σε τρεις οίκους ανοχής. Συνελήφθησαν πέντε άτομα οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία

Επιχείρηση της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έγινε προχθές στο κέντρο της Αθήνας κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε άτομα: Δύο Πακιστανοί, δύο Έλληνες και μία Ρουμάνα, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και μαστροπεία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες απειλούσαν μια Μολδαβή, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ελεύθερη μέχρι να αποπληρώσει το χρέος που είχε προς αυτούς.

Το υποτιθέμενο «χρέος» ήταν τα χρήματα που είχαν πληρώσει για να τη μεταφέρουν στην Ελλάδα από την πατρίδα της.

Το κύκλωμα αφού έφερε στην Αθήνα τη Μολδαβή, στη συνέχεια τη «φυλάκισε» σε διαμέρισμα και άρχισε να την εκδίδει σε τρεις διαφορετικούς οίκους ανοχής, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Όπως προέκυψε οι δράστες εκμεταλλεύονταν ακόμα πέντε γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κι κατασχέθηκαν: 1.265 ευρώ, δελτία μεταφοράς κεφαλαίων (εμβάσματα), αυτοκίνητο, 3 κινητά τηλέφωνα.

Στην άτυχη γυναίκα – θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται -πέραν των πέντε συλληφθέντων- ακόμα δύο άτομα που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr