Άρτα: Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. Στις 5:00 το απόγευμα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν παντρεμένος με την 36χρονη, πήγε στο πατρικό της και πυροβόλησε 4 φορές τον 80χρονο πεθερό του μετά από διαπληκτισμό, ενώ με τη γυναίκα είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο, ενώ έχουν και ένα μωρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαλευκανθεί τι προηγήθηκε και οδήγησε στο έγκλημα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πήγε στο σπίτι της 36χρονης με κυνηγετική καραμπίνα και φέρεται να πυροβόλησε και κατά της.

Σύμφωνα με το Epirus tv, ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει προτού πάει στο σπίτι και είχε ενημερώσει ότι θα πάει γιατί ήθελε να δει το παιδί του. Όπως αναφέρει ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr