Άρτα: Το μεσημέρι της Τετάρτης [17/8] ο 29χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνο του 75χρονου πεθερού του στο  Αστροχώρι Άρτας, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή

Το μεσημέρι της Τετάρτης [17/8] ο 29χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνο του 75χρονου πεθερού του στο  Αστροχώρι Άρτας, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια το τι έγινε εκείνη την μέρα και έφτασε στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 75χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τραύματα από πυροβόλο όπλο στην αυλή του σπιτιού του, στο Αστροχώρι Άρτας.
Το ζευγάρι είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο με την 36χρονη να μένει με το 2,5 ετών παιδί τους στο πατρικό της. Την ημέρα της δολοφονίας, ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει και είχε ενημερώσει πως θα πήγαινε στο χωριό για να δει το παιδί του, το οποίο βάσει νόμου είχε δικαίωμα να βλέπει κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ύστερα από λογομαχία που προηγήθηκε, ο 29χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον πρώην πεθερό του.

Επιπλέον κατηγορείται πως πυροβόλησε και σε βάρος της 36χρονης πρώην συζύγου του, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του. Το όπλο -όπως κατέθεσε- το πέταξε, καθώς ήταν σε πανικό.

Λίγα 24ωρα μετά, ο 29χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε πως βρίσκεται στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή.

Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, δήλωσε μετανιωμένος και πως ήταν η κακιά στιγμή, ενώ αρνήθηκε ότι πυροβόλησε σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr