Στοιχεία μέσα από τις κάμερες αναζητούν οι αρχές αναζητώντας τα ίχνη του 6χρονου, τον οποίο άρπαξαν μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά σε μία μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του παιδιού.

Το παιδί άρπαξε ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα το βράδυ της Τρίτης (25/5) ενώ ήταν με τη γιαγιά του.«Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του» επεσήμανε μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη (25/5) ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

«Είναι Νορβηγός και σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού» συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε επίσης πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί και αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε.

«Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με νορβηγικό δημοσίευμα, ο Ρίκι Πέντερσεν ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να πάρει πίσω το παιδί του.

Στη Νορβηγία, η μητέρα κατηγορείται για απαγωγή και ο γιος τους αναζητείται διεθνώς.

Ο Πέντερσεν προσέφυγε και στο ελληνικό δικαστήριο και ζήτησε να επιστραφεί το παιδί στη Νορβηγία, καθώς η Σύμβαση της Χάγης αναφέρει ότι τέτοιες υποθέσεις πρέπει να επιλυθούν.

Η έκκληση της μητέρας

Η μητέρα, μέσω του LIVE NEWS, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές».

Πηγή: pagenews.gr