Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τον άνδρα που εγκατέλειψε το κοριτσάκι με το 1,5 χρονών στην οδό Πατησίων

Βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τον άνδρα που εγκατέλειψε το κοριτσάκι 1,5 χρονών μέσα στο καρότσι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην οδό Πατησίων. Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι βρέθηκε από μια γυναίκα και τον φύλακα του μουσείου το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το παιδί, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο προαύλιό του Αρχαιολογικού Μουσείου, ήταν μέσα σε καροτσάκι, σκεπασμένο με κουβερτούλα και μπουφάν καθαρό με μαζεμένα μαλλιά, ενώ δίπλα του είχε μια τσαντούλα με καθαρά ρούχα αλλαγής.

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το μωρό εξετάστηκε και είναι καλά στην υγεία του

Ο φύλακας ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου οι γιατροί εξέτασαν το κοριτσάκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Mega φαίνεται ένας άνδρας να πηγαίνει με το καρότσι στο σημείο και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Ο άγνωστος φορά κόκκινα παπούτσια, φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκούς γιακάδες ενώ αναζητείται από την αστυνομία.

Αρχαιολογικό Μουσείο

Σημειώνεται πως ο φύλακας που εντόπισε το παιδί μίλησε στο newsit.gr και σημείωσε πως το καρότσι ήταν κρυμμένο πίσω από τους φοίνικες και γι’αυτό δεν φαινόταν κάτι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως «ήταν ανέκφραστο» μέχρι που το πήρε αγκαλιά αστυνομικός. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν υπήρχε κανένα σημείωμα στο καρότσι με το παρατημένο μωράκι.

Η κ. Μαρία που βρήκε πρώτη το μωρό και ειδοποίησε τον φύλακα μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ και επανέλαβε πως το μωρό ήταν επιμελώς κρυμμένο, αλλά περιποιημένο.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει την εγκατάλειψη του μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr