Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πολλοί οδηγοί με τα παρκαρίσματά τους, μας προσφέρουν άφθονο γέλιο, ειδικότερα στην Ελλάδα, που το έχουμε σαν… παράδοση. Το πιο πρόσφατο ήταν στη Θεσσαλονίκη, με τους κατοίκους να σπεύδουν σε τρολλάρισμα σε βάρους του ασυνήδειτου οδηγού, ενώ όλοι θυμόμαστε το χειρότερο παρκάρισμα που έγινε ποτέ.

Εμείς εδώ, σας παρουσιάζουμε ακόμα ένα, που πραγματικά αξίζει ειδικό βραβείο και τελικά εξελίχθηκε σε ένα από τα viral της χρονιάς.

Ο οδηγός θεώρησε σωστό να παρκάρει το Smart του σε γωνία, με αποτέλεσμα να εμποδίζει διάβαση πεζών. Τι συνέβη μετά; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω

Ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε με βασικό πρωταγωνιστή έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου εναντίον του οποίου οι κάτοικοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Μάλιστα, επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το κάνουν εναντίον του ιδιοκτήτη οχήματος ο οποίος στάθμευσε παράνομα πάνω σε κεντρικό πεζόδρομο και μάλιστα, άφησε το όχημά του στο ίδιο σημείο για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού μέσου grtimes, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πιθανότατα κάτοικοι της γειτονιάς στην Ικτίνου, στον πεζόδρομο της οποίας βρίσκεται σταθμευμένα το 4χ4 όχημα το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας, του κόλλησαν στο παρμπρίζ διαφορά χαρτάκια με… χαρακτηρισμούς. «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω», αναφέρει ένα από τα σημειώματα ενώ σε άλλο διαβάζουμε το εξής: «Μην προσβάλετε τα γαϊδούρια».

Μάλιστα, σε χαρτί το οποίο έχει τοποθετηθεί στους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος, γίνεται μέχρι και πρόταση για… έρανο. «Φτωχέ μας… Δεν περισσεύουν χρήματα για parking ε; Αφήστε ένα κουτάκι για έρανο από τη γειτονιά. Θα σας λυπηθούμε», σχολιάζει συγκεκριμένα αυτός που το έγραψε. Σε άλλο πάλι γράφει με μεγάλα γράμματα: «Πάρτε το κάρο σας από τον πεζόδρομο». Σύμφωνα με αναφορές από κατοίκους της περιοχής το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο στο ίδιο σημείο για τουλάχιστον τρεις ημέρες, ενώ άγνωστο είναι αν έχει ειδοποιηθεί η Τροχαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr