Απίστευτο βίντεο: Ο «σκληρός» τύπος μεταμορφώθηκε σε «γατάκι» όταν η κοπέλα ετοιμάστηκε να του επιτεθεί. Απολαυστικές στιγμές.

Πολλά είναι τα περιστατικά παρενόχλησης (και) στα γυμναστήρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και οι γυναίκες αρχίζουν να λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αποφύγουν τα χειρότερα. Όπως η Τσέλσι Γκλίσον στις ΗΠΑ, η οποία έλαβε τα μέτρα της. Δείτε παρακάτω στο άρθρο που ακολουθεί το απίστευτο βίντεο το όποιο έγινε στη συνέχεια viral.

Απίστευτο βίντεο

Ένας τύπος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, για εβδομάδες την παρενοχλούσε στο γυμναστήριο. Έτσι η Τσέλσι αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει και όχι μόνο.

Εκεί που έκανε την άσκησή της με τα βάρη της, ο τύπος την πλησιάζει και πάλι. Δεν είναι ξεκάθαρο τι της λέει, αλλά η Τσέλσι φωνάζει «μην με πλησιάζεις» και παίρνει θέση μάχης, έτοιμη να κλωτσήσει-απωθήσει τον τύπο.

Δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο το οποίο στη συνέχεια έκανε τον γύρο του διαδικτύου:

@justchessleebeing a female is fun(:♬ original sound – Chelsie Gleason

Ανέβασε το βίντεο στο ΤικΤοκ της και έχει πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές, αλλά το καλύτερο είναι τα σχόλια που της έγραψαν. Άπαντες της έδωσαν εύσημα για την κίνησή της και την αντίδρασή της και έγραφαν ότι όταν μια γυναίκα αισθάνεται άβολα θα πρέπει να αντιδρά όπως ακριβώς έκανε η Τσέλσι, η οποία δεν παρέλειψε να ενημερώσει τη διεύθυνση του γυμναστηρίου που πηγαίνει και αυτή- προς τιμήν της- δεν αρκέστηκε σε παρατήρηση αλλά έδιωξε τον άνδρας δια παντός από τον χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr