Οι αναρτήσεις Λατινοπούλου και οι απειλές

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αφροδίτης Λατινοπούλου και ομάδας Ρομά, μετά την αιματηρή καταδίωξη την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικός πυροβόλησε 16χρονο που έφυγε από βενζινάδικο δίχως να πληρώσει.

Πλέον ο 16χρονος Ρομά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο. Αμέσως μετά το συμβάν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία εντάχθηκε ως αντιπρόεδρος στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έσπευσε να κάνει το δικό της σχόλιο στο twitter, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι αναρτήσεις Λατινοπούλου και οι απειλές

«Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες τους καταδιώκουν και τους ακινητοποιούν. Αν οι εγκληματίες δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Μη τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μετά τις ταραχές που ξέσπασαν που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών η κυρία Λατινοπούλου επανήλθε, συμπληρώνοντας: «Τσιγγάνοι με καραμπίνες στη Θεσσαλονίκη πυροβολούν εναντίον αστυνομικών και καταστρέφουν περιουσίες πολιτών. Θα συλληφθεί κανείς από αυτούς; Θα πληρώσουν τις ζημιές που προκαλούν; Θα κοπούν από τους συλληφθέντες τα επιδόματα που λαμβάνουν; Δυστυχώς η κυβέρνηση τους φοβάται».

Οι αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσαν πολεμική, με Ρομά στα social media να εξαπολύουν απειλές εναντίον της. Σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Youtube, Ρομά αφού πρώτα την υβρίζει στη συνέχεια απειλεί: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να πέσει νεκρός μπάτσος κάτω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr