Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ απάντησε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι έχει αποδείξει την αξιακή του αντιπολίτευση. 

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ απάντησε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι έχει αποδείξει την αξιακή του αντιπολίτευση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η φράση που χρησιμοποίησα, αποσκοπούσε να αποτυπώσει την κακή διαχείριση της κρατικής μηχανής στα εν λόγω περιστατικά και δεν θα αφήσω χώρο σε θολές εντυπώσεις.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής έχει αποδείξει την αξιακή του αντιπολίτευση στη βάση προτάσεων και όχι τοξικής αντιπαράθεσης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Απάντηση στο Κίνημα Αλλαγής έδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις περιβαλλοντικές καταστροφές και τις πρόσφατες πυρκαγιές. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι “Είναι ξεκάθαρη πια η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να κάνει αντιπολίτευση α λα ΣΥΡΙΖΑ”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Είναι ξεκάθαρη πια η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να κάνει αντιπολίτευση α λα ΣΥΡΙΖΑ, πατώντας πάνω σε μεγάλες φυσικές καταστροφές που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω της κλιματικής κρίσης, με πολύ χειρότερες συνέπειες σε άλλες χώρες. Ο κρατικός μηχανισμός παλεύει καθημερινά με 50-70 πυρκαγιές τη μέρα, σε ακραίες συνθήκες, με πρώτο μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η πρόληψη, τα πτητικά μέσα, οι πυροσβέστες, ο προϋπολογισμός της πολιτικής προστασίας και του καθαρισμού δασών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ το 112 λειτουργεί υποδειγματικά, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ. Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών τη χυδαία αντίληψη του ΠΑΣΟΚ περί «κυβέρνησης που κατακαίει την Ελλάδα» και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εντατική προσπάθεια Συριζοποίησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr