Έχουμε ο ένας τον άλλον…

Όταν ο Φάουτσι βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αυτό ανέτρεψε κάποιες ισορροπίες και στρέσαρε αρκετά την οικογένειά του. Στοχοποιήθηκε ο ίδιος και κατ’ επέκταση ακόμα και οι τρεις κόρες τους. “Το να γίνομαι στόχος με ενοχλεί λιγότερο, από το να σχολιάζουν και να απειλούν τη γυναίκα και τα παιδιά μου, είπε μιλώντας στην εκπομπή  60 Minutes.

Το ζευγάρι παραμένει δεμένο και αλληλοϋποστηριζόμενο σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Η Γκράντυ του έκανε πάρτι έκπληξη για τα 50, τα 60, τα 70 και  προσφάτως για τα 80α γενέθλιά του. Και δεν πτοήθηκε  από τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού.

Καθώς “συνωμοτούσε” με την ομάδα του και τους σωματοφύλακές του, ώστε να τον επιστρέψουν στο σπίτι στις 17:30, ο Φάουτσι βρήκε εκεί μία virtual λόγω πανδημίας, αλλά και πολύ μεγάλη συγκέντρωση φίλων τους, από όλον τον κόσμο. Είχαν συνδεθεί, για να του ευχηθούν ακριβώς εκείνη την ώρα.

“Είναι ιδιοφυής ο τρόπος που με ξεγελάει”, λέει γελώντας ο Φάουτσι. “Και δεν είναι εύκολο να με ξεγελάσει κάποιος.

Τα βράδια στο σπίτι, συχνά απολαμβάνουν κρασί και σπαγγέτι. “Είναι πολύ καλός στο  να ετοιμάζει μακαρόνια με λουκάνικα. Σε μία κοινή συνέντευξή τους στο CBS το 2015, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με τον Φάουτσι να λέει “Salud” και να την κοιτάει στα μάτια.

“Ειλικρινά εκείνο για το οποίο είμαι περισσότερο ευγνώμων στη ζωή μου, είσαι εσύ”, λέει ο Τόνι στην Κρις σε μία συνέντευξή τους στο NPR, την Ημέρα των Ευχαριστιών”

“Έχουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό σίγουρα”, απάντησε η Grady, χαμογελώντας του.

Πηγή: pagenews.gr