Ο Κώστας Αρβανίτης όπως ακούγεται και στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος και έκανε λόγο για την αριστεία που δεν είναι μόνο ζήτημα ταξικό αλλά είναι η Αρία φυλή όπως είπε.

Ο Κώστας Αρβανίτης όπως ακούγεται και στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος και έκανε λόγο για την αριστεία που δεν είναι μόνο ζήτημα ταξικό αλλά είναι η Αρία φυλή όπως είπε.

«Μα είναι ένα ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από την ιστορία των αρίστων της Άριας φυλής. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης και η παρέα του» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Χαρακτήρισε δε «φοβική» την αντίδραση της Αριστεράς ενώ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πολιτικό απατεώνα, και τυχοδιώκτη».

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη  Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τα λεγόμενα του ευρωβουλευτή του κόμματός του ενώ σημείωσε ότι στην περίπτωση που δεν το κάνει «θα είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη.».

Οι δηλώσεις Αρβανίτη περί Αρίας φυλής

«Εδώ όμως βλέπουμε καθημερινά ότι αυτή η διεθνής ακροδεξιά που είναι ο Μητσοτάκης, ο ορισμός, και θα το εξηγήσω» είπε συγκεκριμένα ο Κώστας Αρβανίτης και συνέχισε λέγοντα πως «Ήμουν μάλλον από τους πρώτούς που το είπα αυτό και είχαν θυμώσει και οι σύντροφοί μου με αυτό. Μα είναι νεοφιλελεύθερος ένας μοντέρνος (έλεγαν).

»Μα φαινόταν αυτό όταν ο Σχινάς έφερνε τον λεγόμενο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής για το προσφυγικό.

»Τι είπε ο Μητσοτάκης; Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό είναι η Άρια φυλή. Κρύβεται πολύς φασισμός κάτω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων. Ούτε η αριστερά είχε τα αντανακλαστικά να απαντήσει ιδεολογικά σε αυτή την ιστορία. Απάντησε φοβικά.

»Μα είναι ένα ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από την ιστορία των αρίστων της Άριας φυλής. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης και η παρέα του.

»Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικός απατεών, τυχοδιώκτης. Μπορεί σήμερα να το παίζει φιλελεύθερος, να είναι με τους γκέι και αύριο να παίξει με τα συμφέροντά του ως εταιρεία Μητσοτάκης».

Πηγή: pagenews.gr